Ons kantoor

Foto verzekeringskantoor Joos

Wij zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor gelegen te Heusden in Oost-Vlaanderen. Wij zijn ook Crelan-bankagent. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar- en beleggingsproducten en wij bieden u ook tal van financiële diensten aan. Onze troef als onafhankelijk verzekeringsmakelaar is dat wij samenwerken met een groot aantal maatschappijen, zodat wij voor u de beste voorwaarden kunnen vergelijken en u het meest geschikte product kunnen aanbieden.

Een beetje geschiedenis...

In 1960 startte ons vader, Robert Joos, als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Een paar jaar later, in 1968, opende hij een kantoor in de Tramstraat te Heusden. Dit was in samenwerking met de toenmalige spaarbank Spaarkrediet, nadien Centea geworden, en vandaag Crelan. 

In 1973 sloeg echter het noodlot toe en overleed ons vader vroegtijdig. Vanaf dat ogenblik hebben wij, Lucrèce en Claudine, het kantoor verdergezet. 

In oktober 2012 kwam Céline, dochter van Claudine, ons versterken. Zij had reeds 5 jaar in de sector gewerkt en bracht dus een mooie inbreng van kennis en ervaring mee.

Sinds januari 2015 hebben we er nog een nieuwe medewerker bij. David heeft reeds 12 jaar ervaring in de banksector en zal zich vooral toeleggen op sparen en beleggen, kredieten, pensioensparen, successieplanning, enz...

Onze doelstelling

In de loop der jaren hebben wij een trouw cliënteel opgebouwd dankzij onze nadruk op klantvriendelijkheid en service, waar wij dan ook nog steeds dagelijks naar streven. Ook door voortdurende bijscholing bieden wij onze klanten kwaliteitsproducten in verzekeringen en bank.

  • Wij vinden het belangrijk u te helpen bij het maken van een optimale keuze uit het ruime aanbod op de verzekeringsmarkt. We zoeken voor u de beste prijs/kwaliteit-oplossing.
  • We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan de particulier, zelfstandigen en vrije beroepen, KMO's.
  • We leveren maatwerk en onafhankelijk advies. Als erkend onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn we totaal vrij zodat we samen met de klant een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod.
  • Bij ons kan u steeds terecht met uw vragen. Ook bij schade verdedigen we uw belangen.
  • Voor onze financiële diensten, zoals sparen, beleggen en lenen kiezen wij steeds voor een zeer persoonlijke en klantvriendelijke service, waar het veiligstellen van het vermogen van primordiaal belang is. Samen met onze bankpartner Crelan is dit onze voornaamste doelstelling.   

 

Disclaimer